Vrei să vezi „Cum se duce totul dracu’”?

Spectacolul „Cum se duce totul dracu’”, realizat de FF Theatre, o adaptare după “Crize” de Mihai Ignat, se va juca în The Temple – Social Pub pe 27 septembrie.

Ce faci cand te trezesti cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nuntă, te muți împreună și… mai bine vii sa vezi cu ochii tăi ce se mai întâmplă, deoarece, pentru anumite cupluri, dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă.

Pentru bilete/rezervări, sunați la 0799730730 sau scrieți la adresa de e-mail ffteatru@gmail.com. Un bilet costă 30 lei.

„Scopul nostru este să ducem arta peste tot, să o facem accesibilă pentru toată lumea și să-i dăm toate formele în care se naște în imaginația noastră. O să facem teatru, o să dansăm, o să luăm cele mai bune cărți și o să le dramatizăm, o să fim serioși, o sa râdem, o să fim aroganți, o să fim vulgari și o să fim cuminți. Toate acestea se vor întâmpla pentru voi… pentru că fără voi, noi nu existăm. Avem promisiuni și vise multe pentru voi.” este promisiunea celor de la FF Theatre pentru spectatorii care le calcă pragul.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *