Ce vedem la Teatrul dell’Anima în octombrie

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacole și în luna octombrie. Povești de familie, dileme profesionale, comedii și drame – toate se vor desfășura în fața voastră de-a lungul acestei luni, în sala din Str. Făinari Nr. 17D.

Cea mai nouă producție, „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, se va juca în datele de 7 și 27 octombrie, de la ora 19:00. Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință vă vor prezenta femeia realist, cu umor, cu suflet, întrupând fiecare câte cinci personaje diferite. Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetițe la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndragostite și imaginea este completă.

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 12 octombrie, de la ora 19:00, la spectacolul „de-A PoeZIA” de și cu Radu Lupu. Unde pierdem noi pe drum între copilărie și viața adultă… poezia? Oare s-a pierdut cu adevărat sau pur și simplu ne e frică să o descoperim? „de-A PoeZIA” este o întoarcere la Sinceritate. O restituire a Normalului și a Vieții. O întâlnire cu poezia de dragoste și de viață, ca un joc, ca un dor de oameni.

Spectacolul „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu, se va juca pe 18 octombrie, de la ora 19:00. O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș, o savuroasă comedie satirică care spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru și bucătărie elisabetană) și Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Comedia veșnic actuală „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale revine la Teatrul Arte dell’Anima pe 25 octombrie, ora 19:00. Regizat de Florin Liță, spectacolul exploziv îi are în distribuție pe: Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache sau Titircă Inimă-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Băluță (Chiriac Sotirescu), Vlad Lință (Spiridon Ionescu), Voicu Aaniței (Rică Venturiano), Alexandru Beteringhe (Ghiță Țircădău), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Crețu (Zița Venturiano). Scenografia este semnată de Ioana Colceag.

„Pușlamaua de la etajul 13” de Mircea M. Ionescu, o simbioză artistică de onoare dramaturg-actor-regizor, se joacă la Teatrul Arte dell’Anima din București în data de 26 octombrie, ora 19:00. Personaj simbol al Tineretului zilelor noastre, „Pușlamaua”, este o puștoaică de 15 ani percepută de societate ca fiind „și bună și rea și nebună” care transmite, prin rolul compozițional de excepție al actriței Claudia Motea, un mesaj pozitiv, potrivit căruia oamenii să nu mai trăiască, în continuare, „cu frâna de suflet trasă”.

Teatrul Arte dell’Anima are plăcerea să vă invite la spectacolul „Mersul Trenurilor” scris și regizat de Andrei Adam, în data de 30 octombrie, de la ora 19:00. „Mersul Trenurilor” este un spectacol în trei scene, cu trei personaje. Porneşte chiar dintr-un tren în care un el şi o ea se întâlnesc și li se întâmplă o evidentă apropiere emoţională, urmând ca în scenă a doua să se desprinde, după ce Robert, personajul masculin şi-a permis să îşi imagineze un joc romantic între sticlele lor de apă. Ceva neaşteptat se întâmplă după toate astea şi toate convenţiile se rup pentru a da naştere unor direcţii nebănuite.

Spectacolul „Întreaga mea lume”, de Andrew Bovell, regia Puiu Șerban, va putea fi văzut pe data de 31 octombrie, ora 19:00. Adaptare după piesa “Things I Know To Be True” de Andrew Bovell, spectacolul spune povestea lui Rosie, o adolescentă care se întoarce pe nepusă masă acasă, în suburbia unui oraș provincial din Australia, după ce-a încercat să-și facă un rost prin Europa. Pe lista ei cu lucruri pe care le știe sigur ca fiind adevărate se află doar mama, tata și cei trei frați… Dar viața își face loc și un vârtej de evenimente o face să se maturizeze brusc.

Distribuția:
Rosie – Irina Noaptes, Pip – Adelina Toma, Mark – Claudian Șiman, Ben – Vlad Lință, Fran – Anca Bejan, Bob – Dorin Enache
Profesori coordonatori:
Conf. univ. dr. Puiu Șerban

Rezervările se fac pe pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima, la număr de telefon 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.
Biletele pentru spectacole sunt disponibile în rețeaua MyStage AICI și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.