AG Weinberger a lansat albumul „ReBorn”

„ReBorn”, cel mai recent album AG Weinberger, este disponibil pe platformele de distribuție digitală precum Spotify, Deezer, iTunes sau Amazon Music. Al nouălea album al celui considerat de către critici „Mr. Blues al României” conține 12 piese care depășesc cu mult obișnuitele clișee ale genului blues, iar armoniile și ritmurile neobișnuite conferă prospețime limbajului mixt muzical.

Discul a fost înregistrat la Budapesta, în studioul Origo cu o echipă din Ungaria, iar piesa ‘The Fool’s Lucky Day’ îl are ca invitat special pe legendarul Bob Margolin, care a fost chitaristul lui Muddy Waters.

Împătimiţii de blues şi jazz vor avea ocazia să asculte live piesele de pe „ReBorn” (și nu numai) în cadrul unui concert de excepție care va avea loc în București, pe data de 9 noiembrie 2018, la Sala Rapsodia, unde AG va fi acompaniat de aceeași echipa de muzicieni care a participat și la înregistrarea albumului. Biletele pentru evenimentul din București vor fi puse în vânzare în scurt timp, atât online cât și fizic, la casieria sălii.

Considerat de către legendarul B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat în 2011 cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.