Stagiunea de interior continuă la Teatrul Masca în noiembrie

Stagiunea de interior continuă la Teatrul Masca în luna noiembrie. Spectacolele care pot fi văzute pe scena Masca sunt „Loochy și Moochy”, regizat de Andreea Vulpe și „Visul”, după „Visul unei nopți de vară” de W. Shakespeare, în regia lui Mihai Mălaimare.

„Visul” – sursă foto: www.masca.ro

Personajele în costume manga din „Loochy și Moochy” dau viață unei lumi extrem de colorate, își rostesc replicile ca un subtitraj contemporan la un volum din „Povești nemuritoare”, cântă și dansează pe muzica lui Bobo Burlacianu și propun un spectacol care se joacă în ritmul rapid și halucinant al benzilor desenate. Spectacolul poate fi văzut sâmbătă 3 noiembrie, de la ora 19:00, duminică 4 noiembrie, ora 18:00, miercuri, 14 noiembrie, ora 19:00 si vineri, 16 noiembrie, ora 19:00.

Magie, feerie, iubire, confuzie, vis, personaje fabuloase, pădure fermecată – toate acestea se amestecă armonios în spectacolul „Visul”, care va avea premiera sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19:00. Ulterior, se va mai juca duminică 11 noiembrie, ora 18:00, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 19:00, duminică, 18 noiembrie, de la ora 18:00 si vineri, 30 noiembrie, ora 19:00.

Informații despre bilete găsiți cu un click AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.