„Un om la locul lui” intră în cinematografe pe 23 noiembrie

Filmul „Un om la locul lui”, din distribuția căruia fac parte Bogdan Dumitrache, Ada Galeș, Mădălina Constantin și Adrian Titieni, va fi lansat în cinematografele din România pe 23 noiembrie. Scenariul și regia sunt semnate de Hadrian Marcu.

Foto: Ionuț Macri

Laura (Ada Galeș) este medic într-un oraș de provincie din România. Este drăguță, tânără, pragmatică și emotivă. Mai mult decât atât, Laura este însărcinată, iar tatăl copilului este iubitul ei, Petru (Bogdan Dumitrache), inginer de foraj într-o companie multinațională. În timp ce ea visează la o evadare din micul oraș și la un mariaj ca în reviste, despre care să poată povesti altora, viitorul ei soț trebuie să ia o decizie: este Laura femeia alături de care își va găsi fericirea sau Sonia (Mădălina Constantinescu), fosta iubită și colegă, care tocmai a suferit un grav accident de muncă? Ce alege „Un om la locul lui” vei afla din 23 noiembrie, la cinema.

„Laura e personajul despre care am discutat mult cu mama și prietenii, tocmai pentru că m-a interesat să aflu și ce simt sau trăiesc oamenii. Am încercat să construiesc un personaj ambiguu care nu știe pe unde s-o apuce, așa cum ni se întâmplă multora dintre noi. Au fost emoții, dar am avut o chimie bună cu Bogdan Dumitrache, un partener foarte bun, și totul a mers bine la repetiții și la filmări, în ciuda frigului.” (Ada Galeș)

„Un om la locului lui” a fost prezentat în premieră mondială la San Sebastian, în competiția “New Directors” a celei de-a 66-a ediții a festivalului din Spania.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.