Concerte de jazz la MNAR pe 22 și 23 noiembrie

Jazz-ul internațional va răsuna în București pe 22 și 23 noiembrie, când compozitoarea și percuționista Marilyn Mazur, o figură cunoscută a jazz-ului, și compozitorul și dirijorul Miron Hauser, afirmat de timpuriu pe scenele mari alături de cei mai mari interpreți de jazz din lume vor concerta la Muzeul Național de Artă.

Astfel, Orchestra de Jazz a Radioteleviziunii din Croația (foto), dirijată de Miron Hauser, va concerta joi, 22 noiembrie 2018, ora 19:00, la Sala Auditorium MNAR. Orchestra a debutat pe scena internațională la Köln în 1955. Au urmat turnee în Bulgaria, Polonia și fosta URSS, precum și concerte în cadrul festivalurilor de jazz din Frankfurt și Nagykanizsa, dar și la München, în 1972, ca parte a programului cultural și de divertisment pe durata Jocurilor Olimpice.

Marilyn Mazur & Danish Radio Big Band, având-o ca dirijoare pe Miho Hazama, vor cânta vineri, 23 noiembrie, tot de la ora 19:00, la Sala Auditorium MNAR. Marilyn Mazur, percuționistă de origine daneză și americană, și formația Danish Radio Big Band, premiată în cadrul Grammy Awards, concertează pentru prima oară împreună, într-un mix de energie și inventivitate, care combină două lumi muzicale diferite.

Biletele sunt disponibile AICI pentru prima reprezentație și AICI pentru cea de-a doua, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.