Iepurele alb – povestea iepurașului care a jucat alături de Alice și-apoi a dispărut

Teatrul de Artă București lansează Teatrul de Artă Junior – pentru copilul din fiecare – sâmbătă, 8 decembrie, chiar la împlinirea a șase ani de la inaugurarea sălii de spectacole din strada Sfântul Ștefan, nr. 21.

Lansarea va avea loc la ora 11:00, cu premiera spectacolului “Iepurele alb – povestea iepurașului care a jucat alături de Alice și-apoi a dispărut”, o mostră de măiestrie artistică care dă viață aproape la propriu iepurașului de pluș și poveștii sale captivante, înduioșătoare, amuzante, memorabile. Spectacolul se adresează publicului cu vârste între 3 și 100 de ani, dornic de frumos și emoție vie.

“La aniversarea a șase ani de Teatrul de Artă București, vă facem cunoștință cu Teatrul de Artă Junior, “copilul” care, începând cu 8 decembrie 2018, va bucura publicul tânăr. Ne dorim să oferim copiilor un început sănătos în “cariera” de spectator de teatru, prin producții delicate, educative, emoționante. Pe 8 decembrie, Iepurele alb va deschide stagiunea copiilor și a copiilor din noi; o poveste sensibilă, plină de umor și cu un aer proaspăt și inovator. Mulțumesc, Ana Crăciun Lambru și Lavinia Pop Coman, pentru această minune de spectacol”, spune George Constantinescu, directorul Teatrului de Artă București.

Bilete pentru spectacolul “Iepurele alb – povestea iepurașului care a jucat alături de Alice și-apoi a dispărut”, din 8 septembrie, ora 11:00, sunt disponibile pe MyStage.ro și la BiletFan – casa de bilete, stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vizavi de Casa de abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sâmbăta: 10.00 – 14.00).

Programul complet al lunii decembrie la Teatrul de Artă București poate fi consultat AICI.

Share