„Omul-păianjen™: În lumea păianjenului” intră în cinematografe pe 28 decembrie

Phil Lord şi Christopher Miller, talentaţii creatori ai filmului premiat cu BAFTA şi Annie, The Lego Movie şi ai filmului 21 Jump Street, şi-au unit puterile creatoare pentru a realiza o nouă versiune a universului Spider-Man, cu un stil vizual revoluţionar.

„Omul-păianjen™: În lumea păianjenului” ni-l prezintă pe adolescentul Miles Morales (voce: Shameik Moore), din Brooklyn, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităţilor nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască.

Tatăl lui Miles este un ofiţer de poliţie ca la carte, iar mama sa este o asistentă medicală extrem de devotată meseriei sale. Amândoi sunt părinţi iubitori, mândri de realizările fiului lor, pe care doresc să-l vadă integrat în şcoala pentru copii supradotaţi unde l-au înscris. Totuşi, acomodarea pentru noua şcoală pare a fi destul de grea pentru Miles, a cărui viață devine şi mai complicată atunci când este muşcat de un păianjen radioactiv. Acest lucru îl face să dobândească abilităţi şi trăsături supranaturale, cum ar fi camuflajul natural, gelul adeziv, auzul extrem de fin şi multe altele.

Ajutat de personaje familiare cum ar fi Peter Parker, Spider-Gwen şi războinica mătuşă May, sau noile personaje Spider-Ham, Spider-Man Noir şi Peni Parker, Miles învaţă să accepte provocările şi responsabilităţile de a fi un super-erou adevărat.

“Ceea ce ne-a atras la Spider-Verse a fost faptul că ne dădea posibilitatea de a spune povestea lui Spider-Man într-o manieră complet nouă, adaptată gusturilor tinerei generaţii. Filmul explorează experienţele super-eroului dintr-un unghi nou, abordând în acelaşi timp şi teme universale cum ar fi maturizarea, trecerea la acţiune, sau găsirea unui scop în viaţă”, spun Phil Lord și Christopher Miller.

Filmul de animație va avea premiera în cinematografele din România pe 28 decembrie, distribuit de InterComFilm.

Share