Plácido Domingo Jr. cântă la Sala Palatului pe 17 aprilie

Plácido Domingo Jr. și alte nume importante ale scenei naționale și internaționale vor evolua pe aceeași scenă, într-un concert de gală care va avea loc pe 17 aprilie, ora 20:00, la Sala Palatului.

Plácido Domingo Jr. va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, într-o combinație de muzică clasică și ritmuri care amintesc de epoca swing, îmbinate cu o bază solidă de jazz și un aranjament orchestral fluent, ducând clasicul crossover într-o direcție cu totul nouă.

Născut în 1965 în Mexic, Plácido Domingo Jr. a fost expus de la o vârstă fragedă lumii muzicale, celor mai bune și reprezentative voci ale operei, astfel încât pasiunea pentru muzică a fost inevitabilă. O bună parte a vieții sale a petrecut-o în calitate de compozitor și producător muzical, iar în 2010, Plácido și-a făcut debutul internațional în calitate de cântăreț.

Biletele se găsesc pe site-ul eventim.ro și în magazinele partenere: Carrefour, Germanos, Orange, Vodafone, benzinăriile OMV, Muzica Store, Librăriile Humanitas și Cărturești, precum și la Cinema Pro. Până pe 20 ianuarie, publicul poate beneficia de o reducere de 20%.

Share