Dimmu Borgir cântă la Rockstadt Extreme Fest 2019

Dimmu Borgir este cea mai recentă trupă confirmată pe scena Rockstadt Extreme Fest din această vară. Norvegienii vor aduce pe scena de la poalele cetății Râșnov un show deosebit, care va include și piese de pe cel mai nou material discografic, „Eonian”.

„Eonian”, lansat anul trecut și primit cu entuziasm de fani și de critica de specialitate, este considerat de membrii trupei drept unul dintre cele mai bune albume. Este un material pentru care s-au retras vreme îndelungată din dorința de a cerceta în liniște colțurile cele mai întunecate ale sufletului uman și pentru a lucra cu atenție la fiecare aspect inclus pe acest album menit să sfideze trecerea timpului, să vorbească prin sunet și cuvânt despre evoluția Dimmu Borgir și să aducă totodată un omagiu istoriei black metal-ului norvegian.

Show-ul plănuit pentru apariția la Rockstadt Extreme Fest 2019 promite să fie deosebit, inclusiv la nivel de imagine, fiind gândit să se plieze pe conceptul „Eonian”.

Înființată în 1993, la Oslo, de Stian „Shagrath” Thoresen, Sven „Silenoz” Kopperud și Kenneth „Tjodalv” Åkesson, trupa s-a făcut rapid remarcată prin îmbinarea curajoasă a sound-ului dur al black metal-ului tradițional cu complexitatea și subtilitățile genului simfonic.

Cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din această zonă a Europei, va avea loc între 1 – 4 august 2019 Râșnov. Printre trupele confirmate până în prezent se numără Paradise Lost, Hypocrisy și Korpiklaani.

Ultima zi a actualului presale este 20 ianuarie 2019. Abonamentele se gasesc AICI.

Share