„Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” se joacă pe 7 și 27 februarie

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în datele de 7 și 27 februarie, ora 19:00, la spectacolul „Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate”, de Andrew Bovell, în regia lui Puiu Șerban.

Realizat după textul “Things I Know To Be True” de Andrew Bovell, spectacolul spune povestea lui Rosie, o adolescentă care se întoarce pe nepusă masă acasă, în suburbia unui oraș provincial din Australia, după ce-a încercat să-și facă un rost prin Europa. Pe lista ei cu lucruri pe care le știe ca fiind categoric adevărate se află doar mama, tata și cei trei frați… Dar un val-vârtej de evenimente o face să se maturizeze brusc. Un spectacol viu, cu un final neașteptat, care te face să îți pui întrebări esențiale. O lecție de viață, o bucată de realitate trăită de tinerii artiști!

Distribuția: Rosie – Irina Noapteș, Pip – Adelina Toma, Mark – Claudian Șiman, Ben – Vlad Lință, Fran – Anca Bejan/Raluca Ghervan, Bob – Dorin Enache

Prețul unui bilet este de 30 lei.
Adresă: Strada Făinari, nr. 17D, sector 2, București
Rezervările se fac pe pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima, la numărul de telefon 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.
Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage cu un click AICI și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Share