Alex & The Fat Penguins lansează piesa „Urlă Pământul” și se pregătesc de concert

Alex & The Fat Penguins lansează astăzi piesa „Urlă Pământul”, un manifest muzical prin care formația trage un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător, pericole care se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

„Urlă Pământul spune o poveste imaginară, în care Dumnezeu taie cel mai mare și falnic copac de Pământ, din care face o cruce celui care și-a permis să fugă în lume cu femeia de care se îndragostise chiar El. Vedem această piesă ca pe un „loc” de comemorare, creat în cinstea tuturor copacilor care nu au avut parte de o moarte naturală. Luăm o gură de aer adânc în piept când venim pe lumea asta, ca mai apoi să o lasăm tot aici, când o părăsim. Avem nevoie de păduri, ca acea gură de aer să ne fie combustibil de viață și pentru viață”, a declarat Alex.

Tăierile abuzive de păduri reprezintă doar una dintre multiplele probleme de mediu cu care ne confruntăm și asupra cărora ar trebui să ne aplecăm, măcar din când în când, pentru că stă numai în puterea noastră, chiar și prin cele mai mici gesturi, să generăm schimbări pozitive.

Pe 7 martie, ora 21:00, la unteatru, Alex & The Fat Penguins vor susține un concert acustic în încercarea de a aduce un tribut lemnului folosit pentru realizarea instrumentelor muzicale.

Biletele pentru concertul acustic de la unteatru sunt disponibile cu un click AICI.

Share