Globalworth District, primul „cartier” art&tech din România

Arta și tehnologia au de astăzi o reședință permanentă în Globalworth District, primul „cartier” art&tech din România, dezvoltat de Globalworth și One Night Gallery. Globalworth District își propune să promoveze tânăra generație de artiști români și să aducă evenimentele culturale mai aproape de comunitate, transformând clădirile de birouri în spații neconvenționale care găzduiesc și susțin arta și tehnologia.

„După ce anul trecut am transformat o parte dintre clădirile Globalworth în spații dedicate culturii, în care atât partenerii noștri, cât și publicul larg au avut ocazia să redescopere arta, facem acum încă un pas și lansăm oficial un nou cartier pe harta culturală a Bucureștiului. Globalworth District este în primul rând despre comunitate, despre oamenii din clădirile noastre, tinerii artiști, iubitorii de tehnologie și pasionații de noi experiențe. Efervescența artiștilor locali poate fi acum experimentată într-o formă nouă, unică și personală, facilitată de noile tehnologii. Și suntem extrem de încântați că încă de la evenimentul de lansare avem alături de noi parteneri care au crezut în ideea noastră”, a declarat Georgiana Oltenescu (foto), Head of Marketing & Communication la Globalworth.

Pe parcursul anului, Globalworth District va găzdui evenimente dedicate fiecăruia dintre cei trei piloni, muzică, arte vizuale și design vestimentar, care vor putea fi experimentate într-un mod nou, cu ajutorul tehnologiei. Vizitatorul devine astfel mai mult decât un spectator, putând să interacționeze cu arta și să o descopere dintr-o nouă perpectivă, precum în realitatea virtuală sau augmentată.

Share