Opera Comică pentru Copii va avea o emisiune la tv

Opera Comică pentru Copii (OCC) lansează o emisiune dedicată exclusiv spectacolelor proprii, pe postul de televiziune N24 Plus. În cadrul emisiunii pentru copii „Nino și Maria”, difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 11:45, respectiv ora 09:00, doi dintre cei mai populari artiști de la OCC vor prezenta detalii despre programele Operei Comice pentru Copii, plus spectacolele în serial.

Din 23 martie, Opera Comică pentru Copii vă invită să petreceți timp cu cei mici în Grădina OCC, locul perfect pentru un weekend în familie. Sâmbăta între orele 11:00 – 19:00 și duminica între orele 11:00 – 17:00, la sediul instituției din Calea Giulești, nr. 16, cei mici vor avea la dispoziție numeroase jocuri în aer liber, ateliere de creație, board games, foto corner, food court și o mulțime de alte surprize.

Tot din 23 martie, Aventura Parc revine la OCC cu numeroase activități amuzante pentru cei mici. Copiii vor putea să încerce peretele de escaladă, tirolienele, dar și să își pună la încercare aptitudinile sportive, urmând cu atenție traseele marcate prin copaci. Aventura Parc se adresează tuturor copiilor cu vârsta minimă de 5 ani, iar biletul costă 20 de lei pentru 30 de minute de activitate. De asemenea, părinții care doresc să le pregătească copiilor lor o zi de naștere cu totul specială sau pur și simplu o petrecere surpriză, vor avea ocazia, în fiecare weekend, începând cu 23 martie, să închirieze zona Aventura Parc. Pentru asigurarea disponibilității spațiului, rezervările se vor face din timp. Astfel, în decurs de un an de zile, apare al treilea spațiu de petrecere a zilei de naștere la OCC, după cel de la balconul Sălii Mari și cel de la Escape Room.

Extras din comunicatul OCC

Share