11-14 aprilie 2019: Bucharest Fashion Film Festival

Aflat la intersecţia dintre fashion, film și advertising, Bucharest Fashion Film Festival se va desfășura anul acesta între 11 și 14 aprilie, la Cinema Elvire Popesco, Teatrul Odeon, Promenada și Fix | Botanical Bar.

Cea de-a treia ediție a Bucharest Fashion Film Festival va prezenta filme precum documentarul „McQueen” (2018), un portret fascinant al vizionarului designer britanic și cine-concertul „The Inferno Unseen”, care îmbină spectaculos muzica electronică cu imagini până acum nevăzute din arhiva celebrului film neterminat al lui Henri-Georges Clouzot, Inferno (1964).

Bucharest Fashion Film Festival continuă tradiţia începută anul trecut, aceea de a organiza o competiţie internaţională de fashion films. Peste 200 de filme de pe piaţa locală și internaţională s-au înscris în 2018, iar 50 dintre ele au intrat în competiţie pentru cele două premii: Cel mai Bun Film și Cea mai bună Producţie Locală. Lor li se adaugă anul acesta și un premiu special pentru inovaţie: Fresh Perspectives. Tot la ediţia din 2019, publicul va putea descoperi și un colţ de Virtual Reality, găzduit de Promenada Mall, un pretext excelent pentru iniţierea unei discuţii despre folosirea noilor media și tehnologii în film și în procesul creativ, dar și o expoziţie multimedia curajoasă, care cuprinde o selecţie a celor mai interesante fashion films ale momentului.

Mai multe informații vor fi disponibile pe site-ul evenimentului: bucharestfashionfilm.ro.

Share