„Suflet în culori” sprijină și anul acesta copiii cu autism

A VI-a ediție a evenimentului cultural „Suflet în culori”, prezentat anul acesta de jurnalista Alice Năstase Buciuta, se va desfășura pe 31 martie, ora 19:00, pe scena Sălii Auditorium a Muzeului Național de Artă al României (Str. Știrbei Vodă, nr. 1).

Concertul caritabil de muzică clasică a luat fiinţă ca o îmbinare a dorinţei Asociaţiei pentru Muzică, Artă şi Cultură de a oferi sprijin pentru persoane aflate în dificultate şi a obiectivului Asociaţiei Help Autism – de a susţine recuperarea copiilor diagnosticaţi cu autism.
Este al șaselea an în care Asociația Help Autism marchează Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, 2 aprilie, prin intermediul acestui evenimentul cultural menit să atragă atenția asupra problematicii autismului în România și totodată să strângă fonduri pentru susținerea celor 500 de copii din asociație.

Pe scena sălii Auditorium vor urca artiștii de la IMAGO MUNDI: Oana Ivașcu – oboi; Daniel Ivașcu – percuție; Cătălin Ștefănescu-Pătrașcu – cobză, chitară; Ștefan Barbu – vioară; Adrian Buciu – flaute; Andreea Țimiraș – violoncel; Cristian Stănoiu – proiecții video live.

Fondurile colectate din participarea la eveniment vor fi direcționate către programele de terapie ale copiilor cu autism din cadrul de Asociației Help Autism. Pentru a participa la eveniment, puteți intra pe link-ul https://helpautism.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=7734 pentru a dona o oră de terapie copiilor speciali.

Share