„Și veni bărbatul la femeie” în aprilie, la TAB

Ceva vechi, ceva nou, ceva rar, spectacole așteptate, spectacole cerute și muzică bună de pus pe suflete deschise, în seri nehotărât-călduțe de primăvară: iată bucuriile lunii aprilie, de la Teatrul de Artă București.

Programul lunii aprilie la TAB se deschide vineri, 5 aprilie, la ora 19:15 cu spectacolul ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE de Semion Zlotnikov, avându-i în distribuție pe Mihaela Sîrbu şi Lucian Pavel (traducerea și regia: Bogdan Budeş).

Spectacolul a obținut Premiul pentru Cel mai bun actor (Lucian Pavel) și Premiul pentru Cea mai bună regie la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2018, precum și Diploma de Excelență la Festivalul Zile și Nopți de Teatru, Brăila, 2017.

Dina și Victor sunt trecuți de patruzeci de ani, divorțați, și fiecare are câte un copil dintr-o fostă căsătorie. „Trecuți de patruzeci de ani” nu e o vârstă la care viața ia sfârșit, așa că prietenii lor comuni, Jora și Judith, încearcă să le vină în ajutor, aranjându-le o întâlnire. Victor se prezintă acasă la Dina, într-o seară ploioasă
de sâmbătă. Dar amândoi au de înfruntat temeri, frustrări și dezamăgiri din trecut. Așa că se apropie unul de celălalt cu o stângăcie plină de candoare, care dă naștere unor replici strălucitoare.

Biletele costă 35 lei (preț întreg), respectiv 25 lei (studenți/elevi/pensionari).
Casa de bilete: stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vizavi de Casa de abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9:00 – 19:00; sâmbăta: 10:00 – 14:00)
Biletele online se găsesc pe mySTAGE.ro.

Programul complet al lunii aprilie la Teatrul de Artă București poate fi consultat AICI.

Share