LeRN lansează un program de formare în management cultural

Platforma Avansată de Educație LəRN pornește la drum în luna mai, prin lansarea Programului de formare în management cultural.

Programul va începe cu modulul „Conferințele de primăvară”, o inițiere practică și creativă în domeniul managementului cultural prin intermediul unor întâlniri cu profesioniști din țară și străinătate. Modulul se va desfășura în perioada 11-19 mai 2019 și va fi urmat de „Școala de vară” (iulie 2019) și „Programul post-universitar” (octombrie 2019 – martie 2020).

Trevor Davies (directorul European Capitals of Culture Copenhagen 1996, Aarhus 2017), Piet Jaspaert (vicepreședinte Europa Nostra, cea mai importantă organizație din domeniul conservării patrimoniului cultural și natural) și Simona Neumann (director executiv Asociația Timișoara 2021) sunt câțiva dintre speakerii Conferințelor de primăvară.

Înscrierea la Conferințele de primăvară LəRN se poate face până pe 10 mai 2019, la adresa de e-mail info@lern.ro, în limita locurilor disponibile. Numărul maxim de participanți este de 60. Taxa de înscriere este de 795 RON și include participarea la conferințele, vizitele private ale centrelor culturale și tururile ghidate din cadrul programului, masa de prânz alături de speakerii participanți și taxa de membership care asigură accesul la Comunitatea online LəRN.

Share