Fusion Arts Expo 2019 reunește iubitorii de artă

Aflat la a patra ediție, Fusion Arts este un proiect realizat cu scopul de a permite artiștilor să exploreze, să comunice prin artă și să-și celebreze propria identitate, precum și să ofere oportunități de auto-exprimare și dezvoltare a abilităților în materie de frumos.

Artiștii selecționați vor avea ocazia de a-și face cunoscute lucrările gratuit în cadrul evenimentului Fusion Arts Expo 2019 (6-11 mai). Evenimentul este organizat de către Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, cu susținerea Noblesse Interiors și Studio Insign și în parteneriat cu Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură.

Fusion Arts Expo 2019 va cuprinde două evenimente:

10 mai: Arts After Work – Meet The Artists! (18:00-22:00)
Cunoști artiștii îndeaproape, le asculți povestea și afli visul din spatele artei lor. Terasa din grădina palatului este deschisă.

11 mai: Garden Party Fusion Arts (11:00- 22:00)
Expoziția se va încheia cu o petrecere în aer liber pentru toți artiștii și iubitorii de arte și design. În grădina palatului se va deschide terasa pe care te poti bucura de soare toata ziua de sambata. Vizitatorii sunt asteptati cu muzica in aer liber, live performance, street food by Simbio pe Roti si o atmosfera perfecta pentru o zi de weekend.

Intrarea este libera.

Share