Dublu concert la Artist in Residence pe 6 iunie

Seria concertelor de jazz din cadrul celei de-a treia stagiuni „Artist in Residence”, care are loc la ARCUB, continuă pe 6 iunie la ora 20:00 cu un dublu recital susținut de Cristian Soleanu & Albert Tajti în proiectul „Straight Tones” și Ana Dubyk Quartet în concertul „Halcyon”.

„Straight Tones” este un proiect muzical înființat de saxofonistul Cristian Soleanu și de pianistul Albert Tajti. Colaborarea dintre cei doi muzicieni a început în anul 2013, când Albert a fost cooptat în cvartetul condus de Cristian Soleanu, continuând în diferite proiecte. Tabloul muzical propus în acest proiect, alcătuit din compozițiile celor doi, face parte din spațiul sonor contemporan al muzicii, luându-și ca punct de plecare improvizația, și are un caracter cameral.

Ultimul proiect al Anei Dubyk, „Halcyon”, conține numai compoziții proprii. Fiecare piesă are ca sursă de inspirație diversele experiențele muzicale trăite în ultimii ani. Pe scena „Artist in Residence” i se vor alătura pianistul Toma Dimitriu (România/ Franța), basistul Andrea Caruso (Italia/ Olanda) și toboșarul Iulian Nicolau (România).

Biletele se găsesc online pe www.arcub.ro și la Casa de bilete ARCUB din Strada Lipscani, nr. 84-90.
Preț: 35 lei (Categoria I). Elevii, studenţii și pensionarii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei (Categoria II).

Share