Cine vrea să petreacă o seară cu Bruce Dickinson?

Bruce Dickinson, vocalistul trupei Iron Maiden, va fi prezent pe 8 februarie 2020 la Sala Radio din Capitală pentru o întâlnire deosebită cu fanii.

De această dată, Bruce Dickinson nu vine în România pentru un concert, ci pentru a discuta cu fanii despre cariera sa, despre perioada în care n-a mai făcut parte din Iron Maiden, despre pasiunea sa pentru avioane, despre bere, scrimă și cartea sa autobiografică, „La ce-i bun butonul ăsta?”.

Evenimentul „What Does This Button Do?: An Evening With Bruce Dickinson” va avea două părți, în prima parte artistul va povesti întâmplări din existența lui spectaculoasă, iar în partea a doua, cei prezenți în sală îi vor putea adresa întrebări.

Biletele costă între 90 și 250 lei, în funcție de categorie, și se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Share