Trupa orădeană N.O.R. a lansat „Julia Set” în format digital

„Julia Set”, primul full album al trupei N.O.R., s-a lansat în format digital. Albumul a fost înregistrat integral la Oradea, iar părțile de producţie muzicală, mix şi master au fost realizate de către Marius Pop şi Jean Victor Piloiu, la Rootz Music Studio Bucureşti.

„Julia Set” conţine 10 piese compuse şi înregistrate în ultimii patru ani. Albumul este ceva mai dark decât producțiile anterioare ale trupei N.O.R., noua direcţie muzicală venind natural în urma simplelor experienţe de viaţă și a drumului spre maturizare. Partea de ilustraţie a albumului aparţinei Almatheei Andra iar conceptul grafic general este semnat de agenţia de publicitate Utopium. „Julia Set” poate fi ascultat sau descărcat de AICI.

N.O.R. este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2012 la Oradea. Componența trupei este: Paul Halasz (voce), Raul Oros (chitară), Sammy Tuli (chitară), Cristi „Copex” (bass) şi Lucian Hulban (tobe). N.O.R. are la activ un EP lansat în 2015, „Între furtuni” şi mai multe videoclipuri. După lansarea albumului în format fizic (CD şi vinil), care va avea loc în luna iulie a acestui an, N.O.R. va începe turneul de promovare a discului, în marile oraşe din ţară.

Share