Poetul Dan Sociu este primul invitat la Nocturnele de Poezie Contemporană 2019

Primul eveniment din cadrul Nocturnelor de Poezie Contemporană 2019, la care este invitat scriitorul și poetul Dan Sociu, se va petrece pe 12 iulie, ora 21:00, pe terasa blocului Magheru One – granița de vest a District 40.

Lecturile de poezie și dialogul cu Dan Sociu vor invita publicul la reflecție și discuție despre trăirea autentică, sinceritate, introspecție, transformare, întoarcerea la noi înșine, reveria tinereții, viață și moarte. Experiența nocturnă marca District 40 va fi întregită de muzica selectată de DJ Iulian Morar, savurată cu un pahar de prosecco sau vin. Accesul se face pe bază de bilet, care poate fi cumpărat AICI. Locurile sunt limitate.

A cincea ediție a Nocturnelor de Poezie, eveniment organizat de ARCEN în cadrul proiectului său model District 40, cuprinde 8 nocturne, desfășurate în fiecare vineri, de la ora 21:00, între 12 iulie și 13 septembrie, pe terasa blocului Magheru One. Temele pe care le propune publicului iubitor de poezie ediția 2019 a Nocturnelor sunt: vulnerabilitatea, sinceritatea, iubirea, trei decenii de poezie scrisă fără cenzură, rezistența civică, jocul și moartea.

Share