Teatrul Godot se redeschide în Timpuri Noi Square

Teatrul Godot se redeschide în luna noiembrie a acestui an, în complexul Timpuri Noi Square, de pe Splaiul Unirii 165.

Mulți dintre iubitorii teatrului își amintesc spectacolele care aveau loc la Teatrul Godot în Centrul Vechi. Însă, în octombrie anul trecut, teatrul a hotărât să întrerupă activitatea de pe strada Blănari, unde activa din 2010.

Noul spațiu de desfășurare al Teatrului Godot va avea o zonă activă mult mai generoasă, atât în interior, cât și în exterior. Sala va fi construită modular și va avea o capacitate de până la 160 locuri disponibile pentru piesele de teatru și 200 locuri pentru concerte. Totodată, va beneficia de multe facilități pentru spectatori, precum acces imediat la ieșirea de metrou Timpuri Noi, parcare subterană și terasă exterioară, unde se va amenaja teatrul de vară, care va putea acomoda până la 100 persoane.

„Pentru noi a fost extrem de important să prioritizăm securitatea celor care ne trec pragul, astfel că ne-am dorit o sală nouă, fresh, care să îndeplinească toate normele de siguranță. Noul Godot va fi mai spațios, dar își va păstra amprenta pe care și-a construit-o în ultimii 9 ani. Este un nou capitol, vin timpuri noi pentru teatrul Godot și, sper eu, pentru tinerii artiști, așa cum bine spune și numele spațiului în care vom reveni din noiembrie”, spune George Remeș, managerul Teatrului Godot.

Teatrul Godot va lansa în perioada următoare o invitație pentru actorii tineri activi de pe piață, la un casting de selecție a colaboratorilor și angajaților Godot-ului din Timpuri Noi.

Share