Vezi gratuit în avanpremieră „Vox Lux”!

Voodoo Films lansează în cinematografele din Romania „Vox Lux”, cel de-al doilea lungmetraj al lui Brady Corbet, pe 12 iulie. Până atunci, sunteți invitați la avanpremieră pe 10 iulie, în Spațiul M60 (Strada C.A. Rosetti, nr. 3) din București.

Alături de Dj Claudia, veți intra în atmosfera pop-experimentală a peliculei, de la ora 19:30, iar de la 21:30, va începe proiecția în aer liber a filmului. Intrarea este liberă și se va face în limita locurilor disponibile.

„Vox Lux” spune povestea fascinantă a ascensiunii unei adolecente americane obișnuite, care devine un pop-star celebru după ce este rănită la liceu, într-un atac terorist. Ghidată de managerul ei bine intenționat (Jude Law), Celeste (Natalie Portman) devine un simbol al cultului celebrității și al mașinăriei media, într-un film despre forțele care ne modelează ca indivizi, ca națiuni, ca idoli.

„Vox Lux” va fi lansat în România de Voodoo Films începând cu 12 iulie și va putea fi văzut în București, Botoșani, Bistrița, Iași, Suceava, Bacău, Galați, Timișoara, Craiova, Cluj Napoca, Brașov, Lugoj, Pitești, Deva, Hunedoara, Târgu Mureș, Slobozia, Târgu Jiu, Sfântu Gheorghe, Alba Iulia.

Share