Spectacole Arte dell’Anima la TVR și TNB

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă în luna august la două spectacole „în deplasare”, unul la Teatrul Național București și celălalt la TVR.

Teatrul Arte dell’Anima este prezent în stagiunea curentă „Teatru în TVR” cu cea mai nouă producție a sa: „Acești nebuni făţarnici” de Teodor Mazilu. Spectacolul se joacă în datele de 18 și 23 august, de la ora 20:30 și în datele de 5 și 6 septembrie, tot de la ora 20:30, când spectacolul va fi și filmat.

„O comedie actuală pe tema ipocriziei. O satiră a unei societăți plastifiate clădite pe minciună, parvenism, manipulare, unde consumerismul este ridicat la rang de artă și unde valorile umane sunt răsturnate voit fără pic de empatie. Un univers hilar, schițat îndeaproape de cele opt personaje – martor. Spectatori ai propriilor lor vieți lipsite de faimă și culoare. O lume croită artificial, de tipare standardizate, vulnerabile în fața îndoctrinării mass-mediei. Real versus virtual. Aparență sau esență. Cuibul escrocilor mărunți sau cuibul nebunilor fățarnici, cadrul propice exploatării tuturor sentimentelor «rentabile» precum dragostea, invidia, ura, frica”, spune regizoarea Silvia Roman.

Biletele pot fi cumpărate de la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima sau din rețeaua mySTAGE cu un click AICI.

Pe 30 august, de la ora 21:00, Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacolul „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, traducere de Crina Lință, regia Geanina Hergheligiu. O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș.

Spectacolul se va juca în Amfiteatrul de la Teatrul Național București (Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 2). Biletele sunt disponibile în rețeaua mySTAGE, cu un click AICI.

Share