23-30 august: Festivalul de Teatru Independent „Undercloud”

A 12-a ediție a UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice va avea loc anul acesta în perioada 23-30 august, la Muzeul Țăranului Român.

Timp de opt zile, spectatorii vor avea șansa de a participa la peste 30 de spectacole de teatru contemporan, performance-uri, spectacole de dans, concerte și experiențe artistice unice.

Selecția UNDERCLOUD din acest an aduce în discuție subiecte actuale: despre eroi și origini culturale vorbește „BASMa curată”, spectacol de dans contemporan al cărui concept și coregrafie sunt semnate de Arcadie Rusu și Ioana Marchidan (producție: Linotip), despre onestitate și noi începuturi se vorbește în spectacolul scris și regizat de Letiția Vlădescu – „Această Sonia” (producție: Green Hours). „Cataclisma” (concept, coregrafie, ilustrație muzicală și interpretare: Andreea Gavriliu, producție: unteatru) este un solo coregrafic despre deformare și acumulare, „Dust” (r: Ana Crăciun-Lambru, producător: Connecticut Repertory Theatre) este un one woman performance despre sacrificiul oricărui emigrant plecat în căutarea unei vieți mai bune. Despre bani și timp vorbește Radu Popescu în „Cadran Plus Plus”.

Mai multe detalii despre spectacolele #UNDERCLOUD12 și programul festivalului se găsesc pe www.undercloud.ro.

Biletele se găsesc pe MyStage și Eventbook.

Share