WishFest, festivalul lampioanelor pe lacul Floreasca

WishFest, primul festival dedicat lampioanelor pe apă, va avea loc în weekendul 14-15 septembrie, pe malul lacului Floreasca din București.

Îmbinând inspirația din tradiția thailandeză veche de 700 de ani, a lampioanelor inscripționate cu dorințe și mulțumiri, lansate pe apă în fiecare toamnă, cu un concept nou de eveniment, WishFest aduce în Capitală o experiență unică pentru toate vârstele. Lansarea de lampioane personalizate pe apă, muzică live pe ponton, fructe de mare și pește, gătite cu dichis, zonă de relaxare cu DJ set, târg cu designeri și multe altele se vor regăsi la jumătatea lunii septembrie la WishFest.

WishFest: lampioane, muzică și activități pentru întreaga familie

WishFest vă așteaptă în fiecare dintre cele două zile în intervalul orar 12:00 – 19:00 cu muzici funky de la Vinyl, Rum, Tapas and Wine, într-un spațiu numai bun pentru dans și socializare. Malul lacului va deveni un cadru de petrecere tropicală, unde muzica se savurează, iar interacțiunea crește nivelul de serotonină.

Sâmbătă seara, pe scena amenajată pe lac, veți asculta Dimitri’s Bats, proaspătă apariție pe scena indie românească, care promit doar rock alternativ, nu și lilieci, și Grimus, trupă cu mai bine de 12 ani de activitate și 4 albume de studio, care a avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian și Moby.

Duminică seara, Pinholes vor aduce versuri intenționat melancolice și o muzică – pansament, iar FiRMA, una dintre trupele iconice ale rock-ului românesc, la 18 ani de când și-a făcut apariția pe piața muzicală va lăsa descântecele să învăluie seara.

Îm ambele zile de WishFest vor avea loc sesiuni de live cooking cu pește și fructe de mare, pregătite în zeci de feluri de chefi renumiți, iar pofticioșii se vor putea delecta și cu dulciuri și înghețată pentru toate gusturile, dar și cu cafea de specialitate și cocktailuri. Pe lac vor fi organizate plimbări cu vaporașul, iar pe mal pot fi vizitate târgul cu produse pentru luat acasă (cosmetice bio, jucării, haine și accesorii de designer) și zonele de activități pentru mici și mari (tatuaje cu henna, codițe colorate, baloanele uriașe pentru amuzamentul copiilor). Pe toată durata zilei se vor putea personaliza lampioanele realizate de către meșteri din România în cadrul atelierelor de creație (pictură, scriere creativă, handmade), iar la lăsarea serii se vor lansa pe lac lampioanele.

Wishfest este un eveniment responsabil, cu grijă față de mediul înconjurător și toate măsurile pentru a-l proteja au fost luate: toate lampioanele sunt create manual din materiale biodegradabile (hârtie de orez și lemn), iar seară de seară, o echipă dedicată va igieniza malurile și suprafața lacului.

Mai multe informații despre program și activitățile pentru copii și adulți vor apărea pe site-ul dedicat festivalului, wishfest.ro și pe Facebook: WishFest-Festivalul-Lampioanelor-pe-Apă. Bucurați-vă de creativitate și prindeți câteva momente de relaxare la WishFest!

Share