Zoli Toth și Cantus Mundi, împreună la Cerbul de Aur

Zoli TOTH și ansambluri ale Programului Național Cantus Mundi vor urca pe scena festivalului Cerbul de Aur pe 23 august.

Zoli TOTH se va afla în programul renumitului festival din Brașov pentru a cincea oară și va pregăti, ca de fiecare dată, un show modern și eclectic, care va fi amplificat de scenografia realizată alături de Dan Manoliu, regizorul artistic al festivalului. Pentru prima oară Zoli urcă pe scena Cerbului alături de tinerii săi discipoli formați în cadrul colaborării cu Programul Național Cantus Mundi, cel mai amplu proiect de integrare socială prin muzică din România.

Pe 23 august, Zoli i-a invitat alături de el pe 60 dintre tinerii coriști care în acest moment fac parte din Cantus Mundi, care vor fi coordonați de Teodora Jaworski, solistă a Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și trainer Cantus Mundi. O parte dintre acești copii și-au făcut deja debutul internațional în 2018, în Portugalia, concertând alături de Corul Madrigal în cadrul Festivalului Internațional de Muzică din Vila Nova de Gaia.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Share