Festivalul de Film „Película” începe în 11 septembrie

Película – UN FESTIVAL CA O FIESTA! revine între 11 și 15 septembrie la Cinema Elvire Popesco, Institutul Cervantes, Cinema Muzeul Țăranului Român și alte spații din București.

A patra ediție a festivalului Película se concentrează pe cultura zonei Ibero-Americane și combină armonios proiecțiile de filme cu demonstrațiile de dans, mâncarea, muzica, expozițiile, cu poveștile celor îndrăgostiți de această lume plină de pasiune și umanitate, pentru o experiență unică.

„Central do Brasil”, unul dintre filmele iconice ale Braziliei, va deschide festivalul miercuri, 11 septembrie și vorbește despre călătoria plină de emoții a unei foste învățătoare și a unui băiat în vârstă de 9 ani. Filmul are peste 30 de premii și nominalizări în festivaluri internaționale, a fost nominalizat la Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol principal și Cel mai bun film străin și a primit în 1999 Globul de Aur pentru Cel mai bun film străin. Competiția Película din acest an include 5 filme din Brazilia, Peru, Mexic, Argentina și Chile.

Programul complet poate fi consultat pe www.peliculafestival.ro, iar biletele și festival pass-urile se găsesc AICI.

Share