S-au pus în vânzare abonamentele pentru noua stagiune de la Sala Radio

Orchestrele și Corurile Radio România își vor redeschide pe 11 octombrie noua stagiune. Abonamentele se găsesc pe www.bilete.ro, iar biletele individuale se pun în vânzare marți, 10 septembrie.

Foto: Luciana Gingărașu

Concertul inaugural al noii stagiuni, susținut de Orchestra Națională Radio, îi va avea ca invitați speciali pe dirijorul german CHRISTIAN REIF – aplaudat recent la pupitrul Orchestrei Simfonice de Tineret din San Francisco – și pe pianistul român MATEI VARGA, laureat al Concursului Internațional „George Enescu”. Cariera muzicianului român include evenimente prezentate în cele mai mari săli de concerte din lume, precum Carnegie Hall (New York), Konzerthaus (Berlin), Auditorium du Louvre (Paris), National Center for Performing Arts (Beijing), Palau de la Música (Barcelona). Orchestra de Cameră Radio își va deschide și ea noua stagiune cu doi artiști de marcă: dirijorul LADISLAU HORVATH – concertmaestru al prestigioasei orchestre italiene Maggio Musicale Fiorentino și violonistul ALEXANDRU TOMESCU, care interpretează pe celebra vioară STRADIVARIUS Elder-Voicu.

Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultați secțiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro. Biletele individuale pentru cele trei luni vor intra la vânzare începând din data de 10 septembrie.

Preţurile la abonamente:

– categoria I – 300 lei
– categoria a II-a – 240 lei
– categoria a III-a – 168 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi):
– categoria I redus – 180 lei
– categoria a II-a redus – 144 lei

Share