Irina Reisler lansează volumul „De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!”

Editura Lifestyle Publishing vă invită la evenimentul de lansare a cărții „De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!” de Irina Reisler.

Lansarea volumului „De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!” de Irina Reisler va avea loc joi, 3 octombrie, de la ora 18:30, la Librăria Cărturești Carusel, în prezența autoarei și a invitatelor Beatrice Osanu, redactor-șef csid.ro, Ionela Bănărescu, producător și realizator TV și Virginia Lupulescu, coordonator editorial TREI.

„De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!” nu este numai povestea unei învingătoare în lupta cu kilogramele, este și o carte despre alegerile autoarei, despre poeziile pe care le scrie și nu în ultimul rând despre marea ei pasiune – creația de bijuterii. Cele peste 100 de imagini din volum fac parte din arhiva personală a Irinei Reisler, iar fotografia alesă pentru copertă nu este întâmplător un selfie. Este o invitație la redescoperirea și iubirea de sine.

„Eu nu mai cunosc pe nimeni ca Irina: să slăbești de la 100 la 50 de kilograme înseamnă, înainte de toate, un efort imens de voință și determinare. Și după ce ți-ai atins obiectivul, să îți dedici o mare parte din timp ajutând necunoscuți sa învețe principiile alimentației sănătoase înseamnă să ai vocația empatiei și a bunătății. Nu exagerez când spun că sunt mii de persoane care trăiesc mai sănătos datorită sfaturilor ei”, spune Virginia Lupulescu.

Share