Scriitorul francez Laurent Gounelle se întâlnește cu cititorii români pe 10 octombrie

Editura Trei vă invită la întâlnirea cu scriitorul francez Laurent Gounelle, joi, 10 octombrie, de la ora 19:00, la Librăria Cărturești Verona.

Scriitorul va veni la București pentru a lansa cel de-al patrulea roman al său, tradus și publicat de Editura Trei, „Îți promit libertatea”. Alături de autor se vor afla Mihaela Dedeoglu – jurnalist RFI – și Magdalena Mărculescu – director editorial TREI.

Laurent Gounelle este unul dintre autorii francezi cei mai citiți în întreaga lume. Romanele lui, care-i vădesc pasiunea pentru filosofie, psihologie și dezvoltare personală, au fost publicate în 40 de țări și s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare.

„Îți promit libertatea” este o poveste inițiatică, recomandată tuturor celor care vor să se elibereze de ei înșiși. Pentru ca apoi să poată trăi mai bine. Romanul vă va ajuta să gândiți altfel — mai relaxat, mai constructiv — nu doar la voi, ci și la cei din jurul vostru. Editura Trei a publicat alte trei cărți scrise de Laurent Gounelle: „Ziua în care am învățat să trăiesc”, „Omul care voia să fie fericit” și „Și vei găsi comoara din adâncul tău”.

Share