Vertical Content dă startul filmărilor pentru „Inve$titorii”

Prima producţie marca Vertical Content, comedia „Inve$titorii” începe astăzi filmările în localitatea Cristian, sub îndrumarea regizorului Iura Luncaşu.

Actorii Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Radu Gabriel şi Maria Popovici vor interpreta roluri în unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani. „Inve$titorii” este o adaptare a succesului de casă „Wkreceni”, filmul care în 2014 a înregistrat un număr record de spectatori și un box office impresionant în Polonia. Responsabili de rescrierea şi adaptarea scenariului sunt Alex Cotet şi Raul Gheba, comedia având rezervate partituri generoase şi pentru actorii: Levent Sali, Diana Sar, Adrian Anghel, Raluca Aprodu şi Nicu Banea.

O veritabilă comedie de situație, filmul „Inve$titorii” spune povestea a trei băieți, prieteni vechi, care lucrează la o fabrică de piese auto dintr-un oraș de provincie. Când fabrica este cumpărată de niște investitori străini, cei trei, alături de mulți alți angajați, sunt disponibilizați. Li se oferă salariile compensatorii pe un an, așa că decid să petreacă un weekend de neuitat în București. După o noapte incendiară, se trezesc a doua zi, mahmuri, cu gândul de a se întoarce acasă, dar greșesc drumul și ajung la marginea unei localități, dezorientați și fără combustibil. Aici sunt confundați de localnici, care, impresionați de aspectul lor îi iau drept afaceriști străini, veniți să investească în afacerea locală…

Iura Luncașu este unul dintre regizorii din România care a înregistrat repetate succese în proiectele în care s-a implicat. Acesta a regizat mai multe serialele de televiziune, a produs şi regizat lungmetraje pentru marele ecran. Comedia „Inve$titorii” va avea premiera pe marile ecrane în 2020 şi este o producţie cinematografică independentă marca Vertical Content.

Share