Costin Chioreanu și Sofia Sarri lansează albumul „Afterlife Romance”

Costin Chioreanu și Sofia Sarri lansează albumul „Afterlife Romance” pe 29 octombrie, începand cu ora 19:00, la libraria Carturești Verona. În cadrul evenimentului se va face audiția materialului și va exista o sesiune de autografe pentru cumpărătorii albumului, disponibil în format CD jewelcase și gatefold vinyl.

Debutul proiectului condus de avangardistul Costin Chioreanu în colaborare cu vocea supranaturală a Sofiei Sarri din Grecia e un exemplu bun de imprevizibilitate. De la prima ascultare, „Afterlife Romance” trimite mintea și ființa către o nostalgie față de un timp care nu a existat niciodată. Produs de creierul Grindhouse Studios din Atena, George Bokos, astfel încât să imite aparent o abordare lo-fi, acest album preia sensibilitatea și ciudățenia coloanelor sonore horror ale anilor ’70 și ’80 și le plasează într-un mediu nou creat, între acea ciudățenie cult și ceva experimente contagioase. Așa se formează un sentiment bizar de familiaritate în percepția celui care ascultă. În „Afterlife Romance”, se creează atmosfera unui timp și o cultură uitate care nu au existat decât în imaginație.

Albumul „Afterlife Romance” este editat de către casa de discuri norvegiană Dark Essence Records și va fi distribuit in România de către Universal Music România. Mai multe informații găsiți AICI.

Share