Musicalul „MAMMA MIA!” pleacă în turneu național

După succesul răsunător de anul trecut, musicalul „MAMMA MIA!” revine pe scenă într-un turneu național, care va ajunge în 9 orașe.

Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ecaterina Ladin, Ana Munteanu, Ioana Sihota, Sebastian Seredinschi, Bianca Purcărea și Silviu Mircescu vor cânta, dansa și mai ales interpreta rolurile care compun această complexă poveste despre dragoste, prietenie și regăsire.

Turneul național va începe în data de 26 octombrie la Constanța, va continua cu alte două reprezentații speciale pe 30 și 31 octombrie la Sala Palatului din București, urmate de Pitești – pe 1 noiembrie, Târgu Mureș – 4 noiembrie, pe 6 noiembrie – Cluj-Napoca, pe 7 noiembrie – Brașov, pe 13 decembrie – Bacău, pe 14 decembrie – Piatra Neamț, iar pe 15 decembrie la Sala Polivalentă din Iași.

Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, musicalul „MAMMA MIA!” aduce în fața publicului o coregrafie spectaculoasă, nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice și peste 20 de piese ale trupei ABBA, traduse și adaptate în limba română de Ernest Fazekas.

Share