Vernisaj pictură și lansare album: „Prin reverie la limita haosului”

Casa de Cultură „Friedrich Schiller” vă invită joi, 24 octombrie, ora 18:30, la evenimentul PRIN REVERIE LA LIMITA HAOSULUI, organizat cu prilejul vernisajului expoziției de pictură și a lansării albumului artistului plastic Eduard Duldner.

Evenimentul PRIN REVERIE LA LIMITA HAOSULUI este inclus în programul „Moștenirea culturală germană din România”. Albumul a fost editat de Forumul Democrat al Germanilor din România – Regiunea Extracarpatică, cu sprijinul Departamentul pentru Relații Interetnice, din cadrul Guvernului României .

„Albumul cuprinde lucrări pe care le-am realizat de-a lungul a peste 20 de ani: câteva de început (pictură și grafică) și patru serii de lucrări cu teme adiacente (grafică, pictură, tehnică mixtă), însoțite de câteva comentarii explicative privind conținutul lor conceptual. Ideile prezentate succint în aceste comentarii nu au constituit o sursă de inspirație ci, mai degrabă, reprezintă o analogie, ulterior formulată, a conținutului stărilor de inspirație intuitivă situate dincolo de cuvinte, care au condus la realizarea lucrărilor, cu preocupări și teorii mai mult sau mai puțin recente din domeniul științei și culturii umaniste. Am făcut apel la acestea din dorința de a propune privitorului un punct de sprijin de la care s-ar putea porni în vizionarea lucrărilor prezentate în acest album”, spune Eduard DULDNER.

Evenimentul se va desfășura în limba română. Intrarea este liberă.

Share