„Heidi” în regia lui Cătălin Mitulescu va avea premiera în noiembrie

Cel mai nou film semnat de Cătălin Mitulescu, HEIDI, va avea premiera în cinematografe pe 15 noiembrie. Filmul este cel de-al patrulea lungmetraj al regizorului și urmărește povestea unui polițist în pragul pensionării care o ajută pe Heidi, o prostituată dată în urmărire.

„Heidi” este produs și distribuit în România de Strada Film și îi are în distribuție pe Gheorghe Visu, Cătălina Mihai, Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu alături de Ada Condeescu, Maria Popistașu, Cristian Bota, Ciprian Nicula, Alex Conovaru, Ana Maria Ivan, Paul Radu, Alin Florea, Ilinca Ioana Neacșu, Clara Flores și Claudiu Trandafir. Filmul este cel de-al 4-lea lungmetraj semnat de Cătălin Mitulescu („Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii” 2006, „Loverboy” 2011, „Dincolo de calea ferată” 2016) și a avut premiera mondială în cadrul selecției oficiale a celei de-a 25-a ediții a Sarajevo International Film Festival.

Produs și distribuit de Strada Film, „Heidi” va putea fi văzut pe marile ecrane din 15 noiembrie și, până atunci, într-o serie de avanpremiere, dintre care prima va fi în cadrul celei de-a 10-a ediții a Les Films de Cannes à Bucarest, miercuri, pe 23 octombrie, începând cu ora 20:00, la Cinema Muzeul Țăranului.

Share