Focus pe natură și oraș la UrbanEye Film Festival 2019

Cea de-a șasea ediție UrbanEye Film Festival se desfășoară între 6 și 10 noiembrie la Cinema Elvire Popesco și ArCub, cu sprijinul Expo Arte.

Cum influențează natura mediul construit? Cum transformă oamenii natura și peisajul? Cum trăiesc oamenii în condiții extreme și cum aducem natura în mediile urbane? Sunt câteva din întrebările ridicate prin filmele, documentarele și evenimentele conexe din cadrul UrbanEye Film Festival 2019.

Majoritatea filmelor selecționate vor fi prezentate în premieră națională, abordând diferite fațete ale felului în care mediul urban și natura sunt influențate reciproc. O secțiune specială în cadrul festivalului, prezentă în fiecare an, este Portrete de arhitecți. Tot la UrbanEye Film Festival vor putea fi vizionate și documentare despre modul în care schimbările de regim politic se reflectă în arhitectură, oraș și viața oamenilor.

Pentru mai multe detalii despre filme și pentru a consulta programul, vizitați urbaneye.ro și pagina de Facebook UrbanEye Film Festival.

Share