Bookisit, târg de carte second-hand pentru copii, se întoarce cu o nouă ediție

Organizat în jurul conceptului #reuse #reduce #recycle, târgul „Bookisit” adaugă un al patrulea R, #REread.

O inițiativă autohtonă, Bookisit a reușit prin primele două ediții să găsească o casă nouă pentru peste 500 de cărți vândute chiar de cititori ca tine!

A treia ediție Bookisit va avea loc duminică, 17 noiembrie, intervalul orar 11:00-18:00, și va fi găzduită de Mom O’Clock (Pictor Barbu Iscovescu, sector 1, în apropiere de stația de metrou Aviatorilor).

Ești așteptat la târguială ca să…

• Cunoști oameni la fel de pasionați de cărți pentru copii ca și tine;
• Cumperi cărțile pe care le urmăreai de mult timp la prețuri mici;
• Susții valorile în care crezi: lectură și fapte bune;
• Petreci duminica într-un loc prietenos cu toată familia!

Pe lângă târguială, de la ora 12:00, Adina Giurgea a pregătit un atelier de lectură pornind de la cartea „Sylvester și pietricica fermecată”, potrivit pentru copii de 4-9 ani. Participarea la atelier este gratuită, dar te rugăm să-l înscrii pe cel mic cu un e-mail la bookisit2018@gmail.com.

Cu ocazia acestei ediții se derulează și campania „Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca!”, prin care se strâng cărți pentru copii, care vor merge la Biblioteca Comunală Sarmizegetusa. Așa că roagă-l pe copilul tău să aleagă din biblioteca personală o carte pe care a îndrăgit-o și ar recomanda-o și altcuiva (0-13 ani) și veniți împreună să o aduceți duminică la târg.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a inițiativei Bookisit.

Share