„O noapte pe dos”, primul spectacol pe luna decembrie la TAB

Programul lunii decembrie începe joi, pe 5, de la ora 19:15, la Teatrul de Artă București (TAB), cu spectacolul O NOAPTE PE DOS de Xavier Durringer.

Selectat la UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice, 2017 și la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2017, spectacolul „O noapte pe dos” îi are în distribuție pe Marcela Moțoc și George Constantinescu, iar regia este semnată de Tudor Țepeneag.

O prostituată și clientul ei. Doi oameni care nu se cunosc se află într-o cameră, pentru o noapte de amor. Cea mai veche întâlnire din lume; fără un „mâine”, în majoritatea cazurilor. La capătul nopții însă, totul ia o întorsătură neașteptată. Tranzacția nu este cea pe care o bănuim. O poveste intimă străpunge suprafața violentă și sordidă a schimbului și caută un epilog dincolo de „a doua zi”. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Prețul unui bilet este de 35 lei, respectiv 25 lei pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele se găsesc la casa de la stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vizavi de Casa de abonamente elevi și studenți (luni-vineri: 9:00 – 19:00; sâmbăta: 10:00 – 14:00). Bilete online se găsesc pe mySTAGE.ro.

Programul complet al lunii decembrie la Teatrul de Artă București poate fi consultat AICI.

Share