Vița de Vie lansează albumul „În corzi” pe 6 decembrie

Vița de Vie va lansa albumul ÎN CORZI – Live @ Awake pe 6 decembrie, anunță un comunicat Universal Music Romania. Materialul este mega producția din cadrul Festivalului Awake 2018, când trupa a concertat alături de Filarmonica de Stat Târgu Mureș, condusă de Remus Grama.

„În corzi” este disponibil pentru precomandă AICI. Trei (logic, nu?) melodii de teasing sunt deja disponibile la streaming pe Apple Music și Deezer: „Luna și noi”, „Iamma” și „Haihui”. Albumul este disponibil în întregime pentru streaming și download, pe toate platformele, din 6 decembrie.

Auzisem ca există momente magice pe scenă, am şi trăit câteva de-a lungul vieţii, însă nu am reuşit să prindem pe cameră și pe bandă niciunul până acum. Vizionând și ascultând însă concertul nostru de la AWAKE din 2018, am realizat că tocmai am prins unul, integral! Nu suntem genul de artişti care se îmbată cu propriile creaţii, mai degrabă suntem cei mai drastici critici ai noştri, însă ce se întâmplă pe scenă atunci când suntem împreună cu o orchestră simfonică este absolut magic. Experienţa pe care am avut-o cu Filarmonica din Târgu Mureş rămâne pe veci în sufletele noastre, la fel ca şi prieteniile care s-au legat între noi. Am constatat cu plăcere că aveam fani printre instrumentişti, îşi cântau partiturile şi ştiau versurile şi le cântau în acelaşi timp şi am avut un noroc extraordinar cu Remus Grama, marele nostru dirijor. Atât la propriu cât şi la figurat.

Adrian Despot

Share