„Maya și Elfie, o poveste de Crăciun”, premieră la Teatrul „Stela Popescu”

„Maya și Elfie, o poveste de Crăciun” în regia şi coregrafia Ioanei Macarie, este spectacolul cu care Teatrul „Stela Popescu” aduce pe scenă magia cu care luna decembrie vine în viața tuturor și mai ales în viața copiilor.

Spectacolul „Maya și Elfie, o poveste de Crăciun” va fi prezentat în premieră pe 9 şi 10 decembrie 2019, ora 10:00, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor. Povestea este a unei fetițe de 6 ani constrânsă de părinți să respecte rigorile societății și să-și trăiască bucuriile cu măsură. În seara de 30 noiembrie, Maya primește cadou un calendar de Advent care să o însoțească până în seara de Crăciun. În noaptea care urmează, calendarul și tot ce ascunde el în spatele fiecărei uși prind viață, magia coboară în camera și în sufletul fetiței și aduce toate bucuriile pe care trebuie să le trăiască un copil în așteptarea Crăciunului. Descoperirile sunt surprinzătoare, personaje fantastice, magicieni, animale incredibile, voci minunate, o mulțime de aventuri prin labirintul lui Decembrie, prieteni de neuitat și o echipă de bucurie de coordonat. Aceasta este aventura Mayei, în lupta ei cu maturizarea și în căutarea universului uitat și magic al Crăciunului. Va reuși Maya să își convingă părinții să i se alăture? Va reuși Elfie să îi rămână alături în acceastă aventură?

Biletele se găsesc pe www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro, www.bilet.ro şi la casa de bilete StarTickets de la Palatul Național al Copiilor.

Următoarele reprezentaţii sunt programate pentru 16 şi 17 decembrie la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor, începând cu ora 10:00.

Share