Unteatru lansează carduri de fidelitate aniversare. Ce beneficii au spectatorii

Proiectul independent UNTEATRU, inițiat de regizorii Andrei și Andreea Grosu, împlinește 10 ani în 2020. Cu această ocazie, echipa a pus la cale o aniversare specială.

În semn de recunoștință pentru susținerea primită de la spectatorii săi încă de la începuturi, unteatru lansează o serie de carduri de fidelitate, în ediție limitată, inspirată de personaje celebre din dramaturgia universală.

Accesul gratuit la spectacole, prioritatea rezervării biletelor, invitațiile la premiere și reducerile în locație sunt doar câteva dintre beneficiile de care vor avea parte deținătorii cardurilor în 2020. Achiziționarea lor va reprezenta nu doar prilejul de a fi oricând aproape de unii dintre cei mai apreciați artiști, dar și o declarație de susținere a teatrului care, în ultimii 10 ani, a produs din resurse proprii numeroase spectacole apreciate și recunoscute de juriile marilor festivaluri.

Toate cele cinci carduri (Prospero, Hamlet, Don Juan, Shylock și Mecena, acesta din urmă fiind dedicat companiilor) vor fi valabile pe durata întregului an, fiecare dintre ele având o valoare proprie, dictată de numărul de beneficii oferit deținătorului.

Abonamentele au fost puse în vânzare și pot fi comandate online de pe www.unteatru.ro.

Share