„Fata din curcubeu” deschide programul lunii ianuarie la TAB

Primul spectacol din 2020 la Teatrul de Artă București (TAB) va avea loc vineri, 10 ianuarie, de la ora 19:15. Este vorba despre FATA DIN CURCUBEU, de Lia Bugnar, cu Marcela Motoc.

„Fata din Curcubeu” este o lume într-o coajă de ou. Un pumn în stomac care doare cu duioșie. Un zâmbet care îți răsucește cuțitul în rană. Un one-woman-show care te face să râzi și să plangi pe masură ce îți dezvăluie povestea. E un spectacol-viață care te mângâie tandru și te zdruncină din rădăcini, cu decor minimalist și doar câteva obiecte de recuzită, bazat pe un text foarte bun, care nu te lasă să minți și pe emoție pură, emoție comparabilă poate cu cea a unui acrobat care sare fără plasă.

Spectacolul, o coproducție Teatrul De Artă București și Asociația Cortina, a obținut Premiul pentru Cea mai bună actriță, la FITIC – Festival Internațional de Teatru Independent, Constanța, 2018 și o Diplomă de Excelență la Festivalul Zile și Nopți de teatru din Brăila, în 2018.

Biletele costă 35 lei, respectiv 25 lei (elevi/studenți/pensionari).
Casa de bilete: stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vizavi de Casa de abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9:00 – 19:00; sâmbăta: 10:00 – 14:00)
Bilete online se găsesc pe Eventbook.ro și mySTAGE.ro.

Programul complet al lunii ianuarie la Teatrul de Artă București poate fi consultat AICI.

Share