Alexandru Papadopol, din 4 martie la Teatrul de Artă București

În luna martie, Teatrul de Artă București își deschide brațele pentru noi membri: Alexandru Papadopol este noul James din spectacolul „Când timpul stă de loc” de Donald Margulies.

Alexandru Papadopol
Sursă foto: pagina FB Bogdan Budeș

Spectacolul „Când timpul stă de loc” se reia începând cu 4 și 5 martie și va fi primul spectacol al Teatrului de Artă București cu dublă distribuție. Regizat de Bogdan Budeș, spectacolul îi are în distribuție pe Mihaela Sîrbu, Alexandru Papadopol / Andi Vasluianu, Dorin Andone și Diana Roman.

Sarah, fotoreporter de război, și James, scriitor și jurnalist, întorși din Irak, încearcă să se readapteze vieții civile. Richard, prieten apropiat al celor doi și, totodată, editorul lor la revistă, începe o viață nouă, alături de o femeie mult mai tânără decât el, Mandy, organizator de evenimente.

Două povești de dragoste, două traiectorii pe cât de previzibile, la prima vedere, pe atât de surprinzător imprevizibile. „Când timpul stă pe loc” este, esențialmente, o poveste despre viață, cuplu, profesie, iubire în confruntarea cu vremurile pe care le trăim, marcate de presiunea cotidianului, violență, război.

Biletele costă 47 lei și se găsesc la casa de bilete de la stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vizavi de Casa de abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sâmbăta: 10.00 – 14.00) sau online pe Eventbook.ro și mySTAGE.ro.

Share