iaBilet lanseaza vStage.ro, platforma online de streaming

iaBilet lansează vStage.ro, platforma online de streaming LIVE, sau nu, cu bilet sau nu, dedicată artiștilor și profesiilor creative sau liberale, creatorilor de conținut.

Dacă ești artist muzical sau de standup și vrei să te vadă fanii LIVE sau vrei să le prezinți un concert/performance personal înregistrat în studio sau nu, vinzi bilete pe iabilet.ro ca și până acum, apoi, fanii, la o oră anunțată, intră pe vStage.ro, introduc codul de pe bilet și se bucură de stream.

Dacă vrei să-ți prezinți cursurile online live, sau nu (dans, muzică, pictură, coaching, antrenori personali etc.) sau ești un creator de conținut (blogger, vlogger etc.) de asemenea vStage este soluția pentru ține.

vStage oferă atât soluția de streaming, cât și soluția de vânzare bilete prin iabilet.ro. Stream-ul poate fi transpus pe vStage sau poți folosi orice altă soluție proprie, vStage putând insera în platforma orice altă variantă existența pe piață. Poți face streaming chiar și din studioul unei televiziuni, realizatorii platformei preiau stream-ul și îl împart către fani. Costurile de bandă sunt suportate de realizatorii platformei, la fel și orice alte costuri tehnice. Tu nu te ocupi decât de partea de content, iar de livrare și de tot ce ține de partea tehnică se ocupa realizatorii platformei, toate costurile fiind incluse în comisionul de ticketing.

vStage funcționează și pe bază de coduri gratuite pentru cei care vor să-și ofere fanilor munca în mod gratuit. Pașii sunt aceiași: fanii achiziționează bilete cu valoare zero și folosesc codurile de acces în platformă la o oră prestabilită.

Transmisiunea live prin soluția oferită gratuit de vStage.ro este Full HD și poți folosi pentru a te filma LIVE cu camera de pe laptop / Mac sau orice alt webcam. Cu cât camera cu care transmiți e mai profesională, cu atât calitatea e mai bună. Dacă nu vrei să folosești soluția oferită de platformă, poți folosi orice soluție proprie de streaming dorești, vStage putând insera și transmite orice fel de stream live sau nu, chiar și din studiouri de televiziune.

Legat de costuri, plătești doar comision din biletele vândute.

Pentru mai multe detalii: contact@vstage.ro.

Share