MNAC: Concurs de ilustrație și design pe paharele 5 To Go

Care e următoarea ta destinație #dupăvirus? Împreună cu partenerii de la 5 To Go, care au grijă să servescă cafeaua bună de la Dialogue MNAC, Muzeul Național de Artă Contemporană a dat startul unui concurs inedit de ilustrație și design.

Deși au trecut 16 ani de când Muzeului Național de Artă Contemporană s-a mutat în Casa Poporului, vocea muzeului răzbate cu greu dintre zidurile celei mai mari clădiri administrative din lume. Folosește-ți imaginația și talentul pentru a pune cel mai important spațiu dedicat artei contemporane din România pe harta Bucureștiului. Aflat în inima orașului, și totuși atât de izolat, MNAC se confruntă de 16 ani cu o mare provocare – aceea de a-și face mai cunoscută amplasarea.

MNAC te provoacă să dai o mână de ajutor la a face cunoscută amplasarea muzeului: participă la concursul de ilustrație și design pe paharele 5 To până pe 5 mai 2020. 5 To Go pune la dispoziție peste 50.000 de pahare.

Ce ai de făcut? Descarcă desfășurătorul paharului de pe www.mnac.ro și ilustrează-l. Trimite ilustrația ta adaptată desfășurătorului paharului 5 To Go pâna la data de 5 mai 2020 pe adresa de mail info@mnac.ro (jpg/png, max. 5MB). Câștigătorii vor fi anunțați pe 15 mai. Juriul este format din colectivul curatorial MNAC, Mihai Zgondoiu – curatorul expoziției GoToMNAC și un reprezentat 5 To Go. Președintele juriului: Călin Dan, directorul Muzeului Național de Artă Contemporană.

PREMII: expoziție colectivă la MNAC, cu o selecție de 20 de proiecte înscrise în concurs. Lucrarea câștigătoare va apărea pe afișul expoziției ce se va deschide odată cu lansarea noului sezon expozițional MNAC. PREMIUL 1: Câștigătorul va primi cadou colecția de cataloage ale expozițiilor MNAC, iar ilustrația va fi imprimată în peste 50.000 de exemplare pe paharele 5 To Go.

Share