Weekend de filme online via American Independent Film Festival

American Independent Film Festival a pregătit un weekend de filme online – American Weekend, pe platforma Eventbook.ro. Fiecare film va fi disponibil pentru vizionare între orele 17:00 și 24:00 din ziua în care este programat.

1 mai: „The Florida Project”, în regia lui Sean Baker este o explorare ironică și realistă asupra lumii magice imaginate de Walt Disney. Variety scrie că este „o poveste vibrantă despre cum se reflectă magia și suferințele copilăriei în comunitățile marginalizate din America” cu binecunoscutul Willem Dafoe în rol secundar.

2 mai: „You Were Never Really Here” îl are în rolul principal pe Joaquin Phoenix. O maestră a tensiunii, Lynne îl regizează pe J. Phoenix în rolul unui tip violent, fost om al legii, care își câștigă existența ca asasin plătit, dar care își descoperă pe ecran și o altă valență a personalității sale, una caldă, a bărbatului care locuiește cu mama lui, atinsă de o maladie psihică, și pe care o îngrijește cu calm și atenție.

3 mai: „Good Time” – Umorul, intensitatea și suspansul specifice fraților Josh și Benny Safdie adăugate interpretării unui actor celebru pe care poate nu l-ai vedea într-un astfel de rol, dar și naturii poveștilor care sunt mereu o cursă contra-cronometru, transformă filmele lor într-un festin cinematografic de care amatorii de senzații tari cu greu se pot despărți.

Detalii despre bilete și modalitatea de vizionare găsiți pe: https://eventbook.ro/program/american-weekend.

Share