„Another Round”, cu Mads Mikkelsen, va rula în cinematografe la finalul anului

„Another Round”, cel mai recent film în regia lui Thomas Vinterberg, a fost selectat la cea de 73-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. În România, filmul va fi distribuit de Bad Unicorn și va rula în cinematografe la finalul acestui an.

Cu această nouă și mult-așteptată dramă modernă, Vinterberg reunește o mare parte a echipei din „The Hunt” (2012), filmul care a cucerit publicul și a fost nominalizat la Globurile de Aur, Oscar și Palme d’Or. Reuniunea lui Vinterberg îi include pe co-scenaristul nominalizat la Oscar Tobias Lindholm iar actorii Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen și Lars Ranthe joacă rolurile principale alături de Magnus Millang, care a mai putut fi văzut în dramele lui Vinterberg „The Commune” (2016) și „The Command” (2018).

„Another Round” pornește de la teoria conform căreia ne naștem cu o cantitate mică de alcool în sânge și că o ușoară stare de ebrietate ne deschide mintea spre lumea din jurul nostru, reducându-ne problemele și sporind creativitatea. Încurajați de această teorie, Martin și trei dintre prietenii lui, toți profesori plictisiți, pornesc într-un experiment în care să păstreze un nivel constant de beție pe durata întregii zile. Dacă Churchill a câștigat al Doilea Război Mondial înconjurat de aburii alcoolului, cine știe ce pot face câteva picături pentru ei și pentru elevii lor? Rezultatele inițiale sunt pozitive și micul proiect al profesorilor se transformă într-un real studiu academic, dar lucrurile se complică pe parcurs.

Share